Pagina's

mei 29, 2015

De zomer komt eraan...

Gelukkig geven ze voor volgende week beter weer af, want de titel komt nu niet bepaald overeen met wat het weer vandaag laat zien, haha. Dit is een patroon van Babsie's Hook en leek mij een geweldig leuk patroon om te haken. En jawel...Leuk was het zeker!
Ik heb het haken weer helemaal opgepakt en ben nu met haar broertje bezig, want ja...samen zwemmen is toch wel iets gezelliger, toch?!
Wel is ze groter uitgevallen dan de bedoeling was, maar als je lekker eigenwijs bent en haaknaald nr.3 pakt in plaats van de maat die er op het patroon wordt aanbevolen, dan is dat natuurlijk ook wel logisch en kun je vervolgens weer hals over kop de stad in op zoek naar een grotere ring ;) De bedoeling was om haar broertje te haken met de juiste maat naald, maar van dat idee ben ik nu toch maar afgestapt. Zo'n groot gehaakte pop staat namelijk wel erg leuk!
Ik heb gehaakt met Catania katoen en de bloemen in het haar heb ik van een haarelastiekje afgeknipt wat ik kocht bij de Action. Dit maakte het net even af!

4 opmerkingen:

Julie zei

Hihi leuk hoor!
Volgende week zal het popje inderdaad beter passen!
Misschien kan je een spiegeltje neerleggen, daarover gaan met wat blauwe verf en ze daarop zetten. Dan lijkt het net of ze in water drijven :D
Veel liefs Julie

Wendy's Mhaaksels zei

Ze is geweldig! Mooi gemaakt en leuk als ze straks met z'n tweetjes zijn, idd gezelliger met zwemmen ;)
Fijn weekend!
Groetjes, Wendy

Sanne van Veen zei

ZOMERS, nu alleen het weer haha goed gelukt:D

Gerda Bos zei

Leuk die patronen van Babsies hook.
Ze heeft echt haar eigen stijl met die lieve gezichtjes!